Notícies de Sobirania i Progrés Calendari d'actes

27.09.2015
Vot a vot, fins la victòria!

Benvolguts/des adherits/des i simpatitzants de Sobirania i Progrés,

Aquest diumenge tenim les eleccions al Parlament de Catalunya més transcendentals de la nostra història recent. Per primer cop, podem aconseguir una majoria explícitament independentista que ens porti a la independència de la nostra nació.

Aquest va ser l’objectiu amb què va néixer Sobirania i Progrés l’octubre del 2006. Aleshores aplegàvem a tota aquella gent que no va acceptar la primera retallada de l’Estatut, i que creia que el progrés del nostre país només podia venir de l’exercici del dret d’autodeterminació. Vam començar a recórrer el país amb xerrades dels nostres promotors (Joel Joan, Oriol Junqueras, Hèctor López Bofill, Miquel Strubell, Antoni Abat, Elisenda Paluzie, Isabel Pallarés, Xavier Martínez, Lluís Pérez, Roser Gaitano, i molts més). Vam recollir signatures per fer un referèndum amb la PDD, vam començar a organitzar el bloc de la societat civil independentista a les manifestacions de l’Onze de Setembre, que anaven sumant poc a poc més gent, vam ajudar a fer la manifestació dels Deumil a Brussel·les, vam fer un documental en anglès per difondre el conflicte, i sobretot vam ajudar a fer realitat les consultes populars que van portar un milió de persones a votar per la independència. A partir de la sentència de l’Estatut del juliol del 2010, més i més gent es va fer independentista, i va néixer l’ANC el 2011 que va recollir i ampliar la xarxa territorial de les coordinadores locals de les consultes i va organitzar quatre manifestacions multitudinàries. En els darrers temps hem tingut un rol més secundari, però hem estat treballant allà on hem pogut ser útils pressionant per fer realitat el nostre objectiu fundacional. I ara estem a punt d’assolir-lo, però ens falta encara el darrer esforç, aquell que farà que la independència sigui irreversible: una gran victòria a les urnes de les forces independentistes (Junts pel Sí i la CUP).

La campanya del NO s’ha basat en les amenaces i en la por. Però pot tenir el seu efecte, és per això que us volem demanar que en aquestes darreres hores parleu amb tothom, truqueu a tothom, tranquil·litzeu els que dubten. Us oferim alguns enllaços de textos dels nostres promotors que us poden ser útils per esvair dubtes i pors. Us demanem que els feu circular.

Les pensions estaran més garantides amb la independència que dins l’Estat espanyol, com demostra Elisenda Paluzie en aquest article i amb aquesta presentació. També ens explica que no sortirem de la Unió Europea, ni de l’euro, ni hi haurà cap “corralito”. L’Antoni Abat, catedràtic de dret constitucional a Copenhagen, ens parla de la continuïtat dins la UE en aquest article. Aquesta és només una petita mostra de l’argumentari que tenim per esvair dubtes.

Però un cop esvaïts, parleu als vostres amics i coneguts de la gran oportunitat que és la independència. L’oportunitat de tenir un Estat que es preocupi de les necessitats de la ciutadania i l’estructura productiva d’aquest país. L’oportunitat per a tots de fer un país pròsper, culte, lliure i cohesionat socialment, un país on valgui la pena viure. Un país que deixi enrere el victimisme i la queixa inevitables després de 300 anys com a país dominat per un altre, i es basi en l’esperança i en la construcció d’unes institucions més justes, al servei de la gent. Vot a vot, fem que el 27 de setembre a la nit puguem celebrar una gran victòria.

Visca Catalunya lliure!

Joel Joan, Antoni Abat, Elisenda Paluzie, Miquel Strubell, Lluís Pérez, Isabel Pallarés, Roser Gaitano, Albert Vergés, Xavier Martínez, Hèctor López Bofill.

< Tornar
No hi han actes programats
 
Campanyes


WEB 2.0
Destacats
Manteniu-me informat
Manifest
Adherits
Adhereix-te


ProfessióAccepto els termes de l'avís sobre protecció de dades i manifesto que les dades facilitades són certes.

Enllaços

Xarxa blocs sobiranistes

Xavier Martínez (Generalitats)

Lluís Pérez Lozano (Esmolant el Cisell)

Elisenda Paluzie

Miquel Strubell (Per uns Pa√Įsos Catalans lliures)

Hèctor López Bofill

Albert Vergés (La llengua del drac)

Oriol Junqueras

Maria Mercè Roca

Isabel Pallarès

Xavier Vinyals

Antoni Abat i Ninet

©2008 PLATAFORMA SOBIRANIA I PROGRÉS | Padilla 347, entresol 3a, Barcelona 08025 | | Mapa web | Disseny web | Avís legal