El proper cap de setmana tindrem un dinar de convivència que es celebrarà al parc de la sureda. Hem preparat una jornada de portes obertes on anem a comptar cada un dels punts que determinen la nostra autonomia i els defensarem davant les preguntes dels assistents.

Per als adults que vinguin acompanyats de nens, que sapigueu que tindrem zones d’oci infantil totalment vigilades i ateses per empreses d’oci infantil. És un dia per a tothom, per a tota la família, de diversió i d’informació.

És curiós com ha sorgit la idea, ahir mateix estàvem pensant en realitzar-la el més aviat possible, i vam dir, serà aquest cap de setmana. És clar, el temps apressa, cal buscar una impremta ràpida que ens prepari els fullets informatius i ens prepari unes estovalles commemoratius per dinar. La impressió ràpida dels mateixos és fonamental si volem realitzar l’esdeveniment aquest cap de setmana.

Dit i fet. Busquem l’opció d’imprimir en 24 hores tot el necessari per a l’esdeveniment, inclusivament les estovalles personalitzat de la taula principal que portaria els nostres rostres difuminats en la bandera de la nostra regió.

L’agenda del dia serà la següent. Començarem sobre les 10:00 del matí amb la recepció de les persones assistents, col·locació dels petits a les zones d’oci i informació en diferents zones de tot el concernent a la xerrada del dia. La xerrada principal serà a les 12:00 al recinte firal del parc, al costat del llac, on se’ns explicarà pels dirigents del moviment cadascun dels punts de l’ordre del dia que podreu observar en els fullets que se us lliuren a l’arribar al parc. Recordeu que tot l’esdeveniment és gratuït, inclòs el dinar de convivència que tindrem a les 14:00 després de la finalització del míting.

A partir d’aquest moment teniu la tarda lliure per gaudir del lloc, o si teniu altres obligacions poder deixar l’esdeveniment. Recordeu que podeu assistir amb les vostres famílies, estarà tot preparat perquè sigui un dia d’informació per als adults i d’oci per als més petits de la família. Podeu portar també a les vostres mascotes, ja que hi haurà diversos recintes tancats per a elles.

Us esperem el proper cap de setmana

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.